Samen komen

Bijbelstudie Beacon MinistriesGods Woord bestuderen

Is de Bijbel realiteit? En wat betekent dit in mijn dagelijks leven?

Het lezen en studeren van Gods Woord, de Bijbel, is belangrijk wanneer je Hem beter wilt leren kennen. Iedere woensdagavond duiken we samen in Het Woord om zo te ontdekken waar het voor staat, wat het betekent en hoe je het nu precies praktiserend kunt maken in je dagelijks leven.

Na elke dienst posten we de notes van de studie, zodat je naast het gezamenlijk studeren ook zelf thuis het Woord intensief kunt bestuderen wanneer je daar behoefte aan hebt. Zo kun je zelf meer leren over Wie God is en wat Hij voor jou persoonlijk kan betekenen. Hierdoor zal je relatie met God nog intensiever en persoonlijker worden.

Voor meer informatie over Samen Komen bel naar 06 51 50 72 26, het is elke woensdagavond om 19:30 uur.

Resources

Wil je zelf het Woord van God gaan studeren? Op deze pagina vind je goede en belangrijke links en resources voor zelfstudie.

————————————————————————————————————————————————————

Notes:

 • Liefde, Geloof & Actie
 • 26 januari 2014

  Leven met God: Hoe wandel je nu met God en leef je Zijn wil voor je leven?
  Categorie: Artikelen

 • Het gaat niet om ons
 • 2 februari 2013

  God ziet en kent ons hart. Wanneer we Hem het Hart van ons hart laten zijn, leren we Hem nog beter kennen leren we ook Zijn hart beter kennen.
  Categorie: Artikelen

 • A Call to Worship
 • 21 mei 2012

  God roept jou en mij om alleen Hem te aanbidden in geest en waarheid (Johannes 4:23-24) maar wat betekent dat nou in de praktijk?
  Categorie: Artikelen