Wie zijn wij

Michael en Esther Samboe zijn de iniatiefnemers van Beacon Ministries, en met hun zoon, Lorenzo, woonachtig in Amsterdam. Ze zijn ruim 5 jaar getrouwd. Samen hebben zij zich toegewijd aan de ministry en voelen zij zich vereerd dat ze hun omgeving kunnen dienen vanuit de liefde van Christus.

Onze Missie

Beacon Ministries is geroepen om het Woord van God zo praktiserend mogelijk te verkondigen, met de nadruk op het ontwikkelen van een persoonlijke relatie met God.

De basis van de ministry is liefde, 1 Korintiërs 13. Hierop is naast integriteit de gehele ministry gebouwd.

Ons logo, de vuurtoren, staat als symbool voor het licht, de warmte en de liefde van Christus die wij willen uitstralen naar onze buurt, stad, Nederland, en uiteindelijk ook de gehele wereld. De Beacon Ministries heeft een ‘hands-on’ mentaliteit, waar kan willen wij zoveel mogelijk noden helpen.

Zo ondersteunt Beacon Ministries ook een project in Guinee, Afrika. Ons doel is om mensen te bereiken met het Gospel en op te bouwen in Christus, zodat iedereen voor zijn omgeving een ‘vuurtoren’ kan zijn.

 

Al had ik de gave om te profeteren en doorgrondde ik alle geheimen en wist ik alles wat er te weten is, ja, al had ik het geloof dat bergen kan verplaatsen: als ik geen liefde had, was ik niets.

Al gaf ik mijn hele bezit weg voor eten voor de armen, al gaf ik mijn lichaam en kon ik me daarop beroemen: als ik geen liefde had, zou het me niets baten.

1 Korintiërs 13: 2-3